Okres:
Rokycany
| Kategorie: Stavebnictví
Čističky odpadních vod
Popis:
- pro našeho klienta poptávám cenovou nabídku na návrh a realizaci čistírny odpadních vod ( ČOV, bioseptik s filtrem) pro provozovnu občerstvení
Lokalita:
- Plzeňský kraj, Plzeň-sever
Termín:
- dokončení díla do začátku července, případně z časových důvodů realizace od konce září
Doplňující informace:
- nyní v provozu sezonně od dubna do konce září (duben a květen a září víkendy, červen čt až ne, červenec a srpen každý den) pojízdné bistro
- návštěvnost tohoto místa je všelijaká
- jsou dny kdy tam přijede do deseti osob
- hlavně začátky a konce sezóny a když je špatné počasí
- v ty průměrné dny se tam vystřídá kolem 50 až 70 osob
- největší nával je o víkendech v červenci a srpnu (100 až 200 osob za den při krásném počasí)
- v kostele občas bývá svatba (do 100 osob, pouť 150 až 200 osob a sem tam nějaký koncert 100 až 150 osob)
- při návštěvě pouze na občerstvení si né každý zajde na toaletu, při dlouhodobější návštěvě už ano
- provozuji dva pojízdné stánky
- na místě jsou dvě TOI toalety
- vývoz ve slabé dny 1x za 10 až 14 dnů, v silné dny 2x týdně
- voda do stánku je nyní dovážena
- všechny jídla a nápoje se nyní podávají do jednorázových obalů
- ve stávku je nyní spotřeba na nádobí cca 200 litrů za den
- v dubnu se bude realizovat vrt (již vyřizuje firma vše potřebné)
- do dvou let by se na místě postavily dvě stavby (sociální zázemí pro návštěvníky (wc, sprchy…) a prodejní stánek (terasa, vnitřní hospoda, bar, sklad a kuchyně)
- až budou stavby hotové pivo půjde do skla, a zruší se většina jednorázového nádobí ( bude myčka)
- spotřeba vody jistě několikanásobně stoupne
- jak ve stánku tak v části sociálního zázemí
- tyto stavby mi již kreslí projektant a konzultuje na úřadech
- předpokládám (až budou stavby postavené), že návštěvnost místa bude zhruba stále stejná jak popisuji v emailu výše, nebo možná o něco málo vyšší
- proto musí být výpočet EO co nejpřesnější (musí zahrnovat provoz kuchyně, baru, Wc ( malé spláchnutí, velké spláchnutí) a musí počítat s nárazovou akcí jako je svatba o sto lidech, koncert atd.
- mimo otvírací dobu stánku (říjen, listopad, únor a březen) se na místě pohybuje nárazově 4 – 6 lidí
- mezi kuchyní a ČOV musí být osazen odlučovač tuků
- bylo by asi dobré mít mezí ČOV a vsakovací částí jímku ve které se bude přečištěná voda akumulovat a pak teprve poteče do vsaku
- toto místo slouží pouze jako občerstvovací zastávka nikoli jako kemp a nikdy tomu tak nebude
- územní plán to nepovoluje
více informací